IniCards | Проект за красиви неща

INICARDS.EU е проект за красиви неща от хартия върху хартия, предназначени за хората, които обичате или тези, които ще оценят прекрасния ви жест.УСЛОВИЯ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ

Условия за обслужване

 Уважаеми клиенти, моля прочетете и се запознайте с нашите Условия за обслужване на INICARDS.EU

1.За настоящите условия на обслужване

Тези Условия за обслужване регламентират отношенията между INICARDS.EU и Вас, потребителите на услуги, предлагани от INICARDS.EU. Те обвързват всички потребители. С разглеждането на страниците, натискането на обектите или връзките, разположени на страниците на INICARDS.EU, Вие се съгласявате, приемате и се задължавате да спазвате тези Условия за обслужване.
INICARDS.EU е продукт на СИМПИ ЕООД, гр. Габрово.
СИМПИ ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление:
Габрово, ул. Св. Климент Охридски 81,
БУЛСТАТ:  107586061  ДДС номер: BG107586061

2.За поверителноста на вашите данни

За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:
– име и фамилия
– e-mail
– телефон за връзка
– адрес за фактура и досавка
– пощенски код
 
Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчки, Абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването на INICARDS.EU. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.

3.Поръчката

Поръчки приемаме 24 часа в денонощието, също и в почивните дни и в дните на официалните празници. В процеса на поръчка, имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, пощенски код, начинa на доставка и начина на плащане. След приключване на поръчката на посочения телефон ще получите обаждане от нас с потвърждение на същата информация. За промяна в статуса на поръчката (потвърждение, обработване, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани по е-мейл.

4.Цените

Всички цени са в лева с включен ДДС. Цените на продуктите са показани без цената за доставка, за която можете да се информирате от следната страница

5.Проблеми при изпълнение на поръчката

Въпреки че се стремим да изпълняваме всички поръчки с точност, изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Въпреки че правим всичко възможно да имаме всички продукти в наличност и да обновяваме наличностите, е възможно някой от поръчаните продукти да не е наличен; в този случай ще се свържем с Вас в най-кратък срок.
2. Посочили сте грешни или непълни данни за доставка –  имена, адрес, телефон, пощенски код.
3.Картичките на INICARDS.EU  са ръчна изработка и е възможно да не са налични към момента на поръчката, за което ние поемаме ангажимента да ги изработим до 2 работни дни. Цветът на картичката и декорацията биха могли леко да се различават в зависмост от наличните материали, като в такива случаи ще получите на имейл снимка на новоизработената картичка за допълнително потвърждение.
При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, ще поемем разходите по последващо връщане и замяна на несъответстващите продукти. При невъзможност за доставка не по вина на  INICARDS.EU (не се намирате на посочения адрес или не отговаряте на обажданията на доставчика), вашата поръчка ще бъде върната при нас докато се свържем с вас.

6.Плащане

Предлагаме 2 начина за плащане:

1. Плащане при доставка: при получаване на поръчката, плащате на куриера.
2. Плащане по банков път.

7.Доставка и получаване на продуктите

1. Доставка на адрес: избира се в процеса на поръчка след попълване на точен адрес, имена, пощенски код и допълнителни инструкции.
 

8.Отказ от поръчка и връщане

Можете да върнете закупените от нас продукти без причина за връщане в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването при следните условия:
           – Продуктите да са в оригиналната си опаковка
           – Да няма следи от употреба, нарушен вид или зацапване
           – Да включите оригиналната фактура или поръчка, с която сте получили продуктите

           – Продуктите да бъдат изпратени с опция за преглед на пратката преди приемането и

           – Вие поемeте разходите по връщането на продуктите
Можете да замените продуктите с други или да възстановим стойността им, ако не желаете замяна. Възстановяваме стойността на продуктите, без стойността на доставката. Всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на Ваша лична сметка.

9. Съдържание и авторски права

Всички материали (текстове, изображения и дизайн) са резултат от дълги часове труд на всички нас. Всички материали (текстове, изображения и дизайн) са собственост на СИМПИ ЕООД и INICARDS.EU.  Всички права са запазени. Използването на материали е възможно, при положение, че поставите четлива връзка на видно място към съответната страница в INICARDS.EU от която са използвани материалите.

10. Рекламации и въпроси към нас

Моля, свържете се с нас на телефон +359 899 155 379 за да обсъдим всякакви въпроси, свързани с продуките или услугите, предоставяни от INICARDS.EU